Περιγραφή

Σύστημα Υγιεινής
Το νερό είναι ζωή- και ειδικά το καθαρό πόσιμο νερό είναι ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά μας. Οι σύγχρονοι συνειδητοποιημένοι σε θέματα υγείας, άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη αξία από ποτέ στο πόσιμο νερό το οποίο πρέπει να πληρεί τους κανόνες Υγιεινής.
Το σύστημα εγκατάστασης πόσιμου νερού RAUTITAN προσφέρει μία ιδανική λύση, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας σωλήνες και εξαρτήματα. Η σειρά άκαμπτων και εύκαμπτων σωλήνων RAUTITAN σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική σύνδεσης των πολυμερών, μεταλλικών εξαρτημάτων και ένα εξελιγμένο σύστημα αξεσουάρ παρέχουν την σωστή λύση. Το σύστημα RAUTITAN αποτελεί εγγύηση για εγκατάσταση πόσιμου νερού ανά τον κόσμο εδώ και δεκαετίες προσφέροντας συνέπεια όσον αφορά τους κανονες Υγιεινής, μακροπρόθεσμηaas-d281-31288

αξιοπιστία και εύκολη εγκατάσταση.

H ποιότητα του νερού που πίνουμε- το κυριότερο αγαθό της ζωής μας- είναι βασικό να ρυθμίζεται μέχρι και τα τελευταίο σημείο. Για τον καλύτερο σχεδιασμό και υλοποίηση ενός συστήματος ύδρευσης είναι επίσης σημαντικό το χρησιμοποιούμενο υλικό αγωγών να είναι βάση ορισμένων σύγχρονων αλλά και μελλοντικών προδιαγραφιών.

bau0124-gr---511000
Το RAUTITAN είναι το σύστημα που χρειάζεστε και ανταποκρίνεται στις κυριότερες απαιτήσεις. Με αυτό, εσείς και οι πελάτες σας είστε σε θέση να απολαύσετε μακροχρόνια ασφάλεια.

bau0125-gr---511001
Το πιστοποιημένο σύστημα των πολυμερών εξαρτημάτων και δακτυλιδιών – Schiebehülsen- (PX) καθώς και των ορειχάλκινων εξαρτημάτων (MX), εμπλουτίζεται τώρα με την νέα γκάμα RAUTITAN SX, εξαρτημάτων από ανοξείδωτο χάλυβα. Σε συνδιασμό με τους υψηλής ποιότητας πολυμερών σωλήνων είναι εξασφαλισμένη η υγιεινή και η ασφάλεια του δικτίου ύδρευσης.

bau0126-gr---511002

 

 

Μπορείτε να κατεβάσετε το τεχνικό εγχειρίδιο εδώ  [button link=”http://www.pakothermiki.gr/p/wp-content/uploads/2015/04/ΤΕΧΝΙΚΟ-ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ-RAUTITAN.pdf” type=”big” newwindow=”yes”] κατεβάστε εδώ το τεχνικό εγχειρίδιο του συστήματος Rautitan[/button]

 

Το προϊόν προστέθηκε στο καλάθι Προβολή Καλαθιού Ολοκλήρωση παραγγελίας
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα επιθυμιών Προβολή λίστας επιθυμιών
Το προϊόν καταργήθηκε από τη λίστα επιθυμιών